2020-09-22 17:23:31• hírek • Politikai hirdetés

Gondoskodunk a választás biztonságáról

- Politikai hirdetés -

A vasárnapi szavazás biztonságos, semmivel sem problémásabb mint egy bevásárlás, de sokkal fontosabb: a következő négy évre határozza meg jövőnket, városunk fejlődését. A szavazás tétje az, hogy tovább folytatódjon  városunk fejlődése vagy visszatérjen egy olyan időszak, amelyben részünk volt 2012-2016 között. Arra kérjük Önöket, osszák meg családtagjaikkal, ismerőseikkel is az alábbi fontos információkat

  • A polgármesteri hivatal minden szavazóhelyiséget alaposan fertőtlenít, többek között vírus és baktériumölő UV-C lámpával is sterilizál a szavazás előtt, illetve kihelyezett fertőtlenítőszerekkel szavatolja a személyzet és a szavazók biztonságát.
  • A ki- és belépő szavazók érintkezésének elkerülése érdekében külön folyosókat alakítanak ki, ahol ez indokolt. Ha sor alakul ki, kötelező a másfél méteres távolság betartása, lehetőség szerint ne zárt térben várakozzunk.
  • A szavazóhelyiségbe belépve, illetve onnan távozva: a kihelyezett fertőtlenítő pontoknál fertőtlenítsük a kezünket. Az arcmaszk viselése kötelező, annak mind az orrot, mind pedig a szájat takarnia kell. 
  • Belépéskor a felügyelő személyzet érintés nélküli lázmérést végez. A fertőzésgyanús személyek nem léphetnek be a szavazóhelyiségbe, külön erre a célra kialakított teremben adják le a voksukat!
  • Belépve a szavazóhelyiségbe tartsuk be az 1 méter távolságot, figyeljünk a szavazóbizottság és a személyzet utasításaira. Egyszerre csak 5 szavazó tartózkodhat a szavazóhelyiségben, tehát teljes biztonságban leszünk.
  • A szavazópolgárok és szavazóbiztosok, valamint a szavazófülkék között elválasztó műanyagpanelek lesznek ott, ahol ez indokolt. A személyi igazolványt nem az urnabiztosoknak, hanem a szavazónak kell belehelyeznie abba a berendezésbe, amely nyilvántartásba veszi, hogy szavazásra jelentkezett. 
  • A kisegítő személyzet nem érinti meg sem a személyi igazolványt, sem a szavazást igazoló öntapadóst. Lehetőség szerint vigyünk magunkkal írószert.
  • Ön négy szavazólapot fog kapni: a Szatmárnémeti polgármesteri és tanácsosi lapokon az RMDSZ az 5-ös pozícióban található, míg a megyei tanácselnöki és megyei tanácsosi lapokon az RMDSZ a 2-es pozícióban található. Mind a négy szavazólapon keresse a tulipánt, és szavazzon az RMDSZ jelöltjeire!
  • A pecséteket és minden megérinthető eszközt valamennyi szavazó után fertőtlenítenek. Gondoskodnak a szavazóhelyiségek megfelelő szellőztetéséről is.

Tanusítsunk türelemet és megértést a szavazás napján, vigyázzunk egymásra, és vigyázzunk a szavazatunkra is! Arra kérjük Önöket, mozgósítsák barátaikat, ismerőseiket és vasárnap, szeptember 27-én szavazzanak az RMDSZ jelöltjeire. Köszönjük! 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: